OVER ONS

Wij zijn het gezelligste fietsconcept van de Kempen


die kennis en ervaring willen delen met iedereen


Olcay Belgium heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de fietsenwereld. Vanuit Vosselaar (De Kempen in Antwerpen) werken we voor klanten die ons vertrouwen voor het aankopen, leasing en herstellen van fietsen. Van een stadsfiets, mountainbike, gravelbike tot e-bike: we groeien al jaren mee met de nieuwste trends en technologieën. 

Als gezelligste fietsconcept van de Kempen, doen we alles op een andere manier dan onze concullega's, just because we like it :-).

Met Olcay Academy, willen we deze kennis en ervaring delen. Van kinderworkshops, trajecten voor particulieren, teambuilding voor bedrijven tot opleiding voor het lanceren van een eigen fietsenwinkel.

Een fiets vormt een belangrijk onderdeel in ons leven.  

Onze aanpak


Olcay Academy heeft verschillende trajecten voorbereid, voor kinderen tot de volgende fietshandelaar in spé.


Waar we voor de particulieren focussen op puur technische tips & tricks, rollen we een volwaardige opleiding uit voor iemand die een eigen fietswinkel wil openen: van sales, marketing en strategische advies, in de vorm van verschillende workshops.

Onze missie


Ervaring en kennis delen met de maatschappij, om samen te werken aan een veiliger verkeer en toekomstperspectief voor de fietsensector.

LATEN WE SAMENWERKEN


Olcay Academy werkt voor kinderen, particulieren, bedrijven én fietscollega's. Wil jij mee weten? Contacteer ons via onderstaande kanalen.