Ladies Workshop 

Leer in een ontspannen en vriendelijke sfeer de bassiswaardigheden


De workshop zal wordt gecoördineerd door een ervaren monteur. 

Het team van de Olcay Academy zal jullie laten kennis maken met de meest essentiële herstellingen waar jullie me te maken krijgen, we gaan jullie ook leren hoe je jouw fiets moet kan controleren, welke hulpmiddelen u moet gebruiken en hoe u kleine problemen kan oplossen.


Voordat u boekt, zijn er een paar dingen die u moet weten ... 


De datums van de workshops zal je terugvinden op onze website en is enkel op afspraak (geen drop-ins!).  


We vragen je om stipt aan te komen en de workshop zal maximum 2 uur duren.  


  

Dit is een DIY en DIT (doe het samen!) Workshop, wat betekent dat er van je verwacht wordt dat je mee je handen uit de mouwen steekt samen met de coördinator en vrijwilligers van de workshop. 

 

We vragen iedereen om voldoende afstand uit elkaar te houden.  Af en toe moeten de coördinator en vrijwilligers mogelijk dichterbij komen om te helpen met uw reparatie. 

Iedereen die de workshop bijwoont, is verplicht een gezichtsbedekking en handschoenen te dragen, tenzij medische omstandigheden dit niet mogelijk maken (gelieve ons hiervan op de hoogte te stellen). Tot slot, als u symptomen van het coronavirus vertoont of als u gevraagd bent om te isoleren, kom dan niet naar de workshop! Neem contact met ons op om het ons te laten weten, dan kunnen we uw afspraak opnieuw inplannen. 

Als je hiermee akkoord gaat en graag wilt boeken, ga dan naar boek nu en plan jouw deelname in.  

 

De ladies workshop van de Olcay Academy is een klantvriendelijke avond, maar we begrijpen dat nieuwe omgevingen en nieuwe groepen mensen intimiderend kunnen zijn. Komt u voor de eerste keer en voelt u zich nerveus, neem dan contact met ons op. We spreken dan graag van tevoren af om te bekijken wat we voor elkaar kunnen doen om het zo aangenaam mogelijk te maken.  


Door naar deze workshop te komen, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. 

  

  

Workshop verandewoordelijke 

Olivier Van Gool 

Doelgroep 

Vrouwen 

Doel 

Basisvaardigheden

WEBSITE

www.olcayacademy.com

KOSTPRIJS 

op aanvraag